Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso ve vlastní šťávě | 500 gramů |
Čalamáda | 2 dl |
pepř | |
sůl |
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a... zobrazit recept
Postup: Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme, přidáme několik lžiček nakládaného křenu (nebo nastrouháme... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...